ویزا

قابل توجه اعضاء محترم اتاق بازرگانی ایران و ایتالیا

  • طبق دستور کنسولگری امضای فرم‌های ویزا باید توسط شخص متقاضی و در حضور کارشناس امور ویزای اتاق صورت پذیرد و از تحویل فرم‌ها به نمایندگان خود اکیدا خودداری فرمایید.
  • متقاضی درصورت رد ویزا () از هر سفارت طی 3 سال اخیر، باید مراتب را به کارشناس ویزای اتاق اطلاع دهد.

*به همراه داشتن اصل پاسپورت در روز ورود به کنسولگری الزامی است*

*از زمان تحویل مدارک تا پایان بررسی و اعلام نظر نسبت به مدارک ویزا (حدود 21 روز)است و

پاسپورت متقاضی در این مدت نزد کنسولگری خواهد ماند*

اعضا باید برای تحویل مدارک به اتاق و تعیین وقت از دو ماه قبل از ورود به کنسولگری اقدام نمایند.

 


مدارک لازم و ترتیب آنها:

مدارک ویزا قبل از ارائه به اتاق باید به ترتیب گفته شده در زیر، در پوشه درخواست ویزا قرار گیرد:

1-پوشه درخواست ویزا (Application Form) در انتهای همین صفحه میباشد که باید در اندازه A3 پرینت گرفته شده و بصورت A4 تا شود و پس از تکمیل به زبان انگلیسی، مدارک داخل آن قرار گیرد.

1-1 فرم ویزا باید بدون هیچگونه خط‌خوردگی و لاک‌گرفتگی بوده و حتما با یک رنگ خودکار نوشته و یا تایپ شود.

1-2 هر متقاضی باید یک فرم درخواست تکمیل نموده و یک سری کامل از مدارک را تهیه و ارائه نماید.

1-3 طبق دستور کنسولگری و بمنظور جلوگیری از ایجاد مغایرت در امضاء روی فرم درخواست ویزا، متقاضیان محترم موظفند شخصا و در حضور کارشناس امور ویزای اتاق، فرم‌ها را امضاء نمایند و از تحویل آنها به نمایندگان خود اجتناب نمایند.

1-4 توجه فرمایید در صورتی که از طریق اتاق ایران-ایتالیا نسبت به اخذ ویزا اقدام می‌نمایید صرفا فرم درخواست ویزای موجود در این سایت مورد پذیرش کنسولگری قرار خواهد گرفت و فرم ویزای موجود در سایت سفارت (فرمD) مورد قبول نمی‌باشد.

2-کپی دعوت‌نامه و اساسنامه شرکت ایتالیایی(Visura) مربوط به 3 ماه اخیر سال جاری میلادی و کپی مدرک شناسایی (ID کارت) شخص دعوت‌کننده

3-کپی پاسپورت و کپی کلیه ویزاهای قبلی شنگن 3 سال اخیر به همراه کلیه مهرهای ورود و خروج

3-1 اصل پاسپورت روز ورود به کنسولگری باید همراه متقاضی باشد.

3-2 درصورتی که پاسپورت شما در مدت زمان درخواست ویزا تعویض میشود، پس از اخذ پاسپورت جدید نسبت به ارائه مدارک اقدام نمایید.

3-3 اصل پاسپورت نزد کنسولگری خواهد ماند (درصورت نیاز به پاسپورت در زمان ارائه مدارک به متصدی دریافت مدارک در کنسولگری درخواست خود را اعلام نمایید تاپاسپورت به مدت محدود در اختیار شما قرار گیرد).

4-پرینت رزرو هتل

4-1 در دعوت‌نامه تجاری باید حتما نام هتل محل اقامت توسط شرکت دعوت‌کننده ذکر شود و پرینت رزرو ضمیمه باشد.

4-2 تاریخ اقامت در هتل باید عینا مطابق تاریخ رفت و برگشت مندرج در بلیط باشد.

5- ترجمه مدارک شغلی

5-1 آگهی تاسیس و آگهی تغییرات دوسال اخیر(هیئت مدیره)

5-2 ارائه سوابق بیمه تامین اجتماعی 6 ماه گذشته (کارکنان)

6- مدارک بانکی

6-1 گردش مالی سه ماهه اخیر شخص و شرکت مربوطه به زبان انگلیسی

6-2 نامه تمکن مالی حداقل مبلغ 500،000،000 ریال از سوی بانک به زبان انگلیسی

7-ترجمه اسناد ملکی (در صورت موجود بودن)

8-ترجمه کلیه صفحات شناسنامه

9-کپی بلیط (وقت کنسولگری بر اساس تاریخ بلیط ارائه می‌گردد).

10-کپی از پشت و روی کارت تمدید شده عضویت سال جاری اتاق ایران-ایتالیا

11-نامه فارسی درخواست ویزا خطاب به اتاق ایران-ایتالیا

11-1 نامه درخواست حتما باید بر روی سربرگ شرکت و به صورت رنگی چاپ شود.

11-2 نامه درخواست حتما باید دارای مهر و با امضاء صاحب یا صاحبان امضاء و مطابق با امضای اسکن شده بر روی کارت اتاق باشد (نمونه نامه در پایان صفحه موجود است).

12-نامه انگلیسی درخواست ویزا خطاب به کنسولگری

12-1 نامه درخواست حتما باید بر روی سربرگ شرکت و به صورت رنگی چاپ شود.

12-2 نامه درخواست حتما باید دارای مهر و با امضاء صاحب یا صاحبان امضاء و مطابق با امضای اسکن شده بر روی کارت اتاق باشد (نمونه نامه در پایان صفحه موجود است).

13-دو قطعه عکس 4*3 زمینه سفید (مربوط به 6 ماه اخیر)

14-بیمه مسافرتی

14-1 مدت زمان بیمه مسافرتی با مشاوره کارشناسان اتاق تعیین می‌گردد.

14-2 در صورت تمایل اعضاء می‌توانند از خدمات بیمه اتاق در هنگام تحویل مدارک استفاده نمایند که شامل 20% تخفیف نسبت به شرکتهای صادرکننده بیمه می‌باشد.

موارد ضروری و مهم

1-متقاضی باید هنگام ورود به کنسولگری 81 یورو اسکناس بدون کوچکترین پارگی، تاخوردگی و قلم‌خوردگی و همچنین اصل پاسپورت را بهمراه داشته باشد.

2-اسناد و مدارکی که دارای وضوح و کیفیت تصویری و نوشتاری مناسب نباشند پذیرفته نمی‌شوند.

3-تغییر تاریخ تعیین شده توسط اتاق جهت ورود به نمایندگی کنسولگری امکان‌پذیر نیست.

4-اطلاعات مربوط به نام و نام خانوادگی و شماره پاسپورت مندرج در بیمه مسافرتی، بلیط سفر و ووچر هتل باید دقیقا مطابق پاسپورت باشد.

5-حضور فرد متقاضی شخصا در محل کارگزاری کنسولگری روز تحویل مدارک الزامی است و از ورود نماینده اکیدا ممانعت میشود.

6-تاریخ صدور ویزا پس از تحویل و تایید مدارک در کارگزاری کنسولگری، مدت 21 روز میباشد.

7-تاریخ پذیرش مدارک از سوی اتاق ایران و ایتالیا 2 ماه قبل از تاریخ ورود به کنسولگری است.

8-درخواست‌کننده ویزا چنانچه به هر دلیلی و از هر کنسولگری طی 3 سال گذشته رد ویزا (Reject) شده باشد، حتما باید مراتب را کتبا و با ذکر دلیل به اتاق ایران-ایتالیا اطلاع دهد و در غیر اینصورت اتاق هیچگونه تعهدی در قبال رد ویزا در این نوبت و آینده نخواهد داشت.

9-درخواست کننده ویزا چنانچه در دوره قبل ویزای شنگن دریافت کرده و به هردلیلی از انجام سفر خودداری نموده است، موظف به اعلام کتبی این موضوع به اتاق است و در غیر اینصورت اتاق هیچگونه تعهدی در قبال عدم صدور ویزا در این نوبت و آینده نخواهد داشت.

10-ترجمه کلیه مدارک باید به زبان انگلیسی بوده و بیش از 6 ماه از تاریخ آن نگذشته باشد.

11-افرادی که پس از دریافت ویزای ایتالیا وارد سایر کشورهای حوزه شنگن میشوند و مهر ورود و خروج آن کشورها را (بدون استفاده از ویزای دریافتی از ایتالیا) دریافت می‌نمایند، جهت دریافت ویزای مجدد از ایتالیا دچار مشکل خواهند شد.

12-در صورت انقضای تاریخ مدارک ارائه شده (ترجمه مدارک شخصی و شرکتی-ویزورا-پرینت حساب بانکی-دعوت‌نامه)ارائه نسخه به‌روزرسانی شده مدارک فوق‌الذکر 2 روز قبل از ورود به کنسولگری الزامی است.

13-چنانچه نواقص مدارک حداکثر 3 روز قبل از ورود به کنسولگری در اختیار کارشناس اتاق قرار نگیرد نوبت ارائه شده ابطال می‌گردد.

14-جهت دریافت گذرنامه از کارگزاری کنسولگری، حضور صاحب گذرنامه با دردست داشتن کارت ملی الزامی است.

15- اتاق مشترک ایران و ایتالیا هیچگونه تعهدی در برابر صدور ویزا از سوی کنسولگری ندارد.

16- قوانین مربوط به پروسه ویزا تابع قوانین کنسولگری بوده و اتاق هیچگونه مسئولیتی در قبال تغییرات آن‌ها ندارد.

 

 

* محل کارگزاری کنسولگری واقع در خیابان ولنجک، خیابان سیزدهم، مرکز خرید گالریا می‌باشد.