بنا به گزارش اتحادیه شرکتهای فعال در بخش کشاورزی ایتالیا (Coldiretti)، صادرات میوه و سبزیجات ایتالیا در سال 2022 با 8 درصد رشد نسبت به سال قبل، از 10 میلیارد یورو فراتر رفته است. بر اساس دادههای مرکز مطالعات دیولگا (Divulga)، کشور ایتالیا با 2.1 میلیون تن محصول و 2.1 میلیارد یورو درآمد در سال گذشته در رتبه اول جدول رتبهبندی اروپا برای صادرات کنسرو گوجه فرنگی قرار گرفته است. اسپانیا، که دومین صادرکننده بزرگ اروپایی کنسرو گوجه فرنگی است، حدود 565 هزار تن را به خارج از کشور صادر کرده است که تقریباً یک چهارم صادرات تولیدکنندگان ایتالیایی است.
ایتالیا همچنین اولین فروشنده بینالمللی انگور در بین کشورهای اتحادیه اروپا با 463 هزار تن صادرات است و پس از آن هلند (با 382 هزار تن) و اسپانیا (با 202 هزار تن) قرار دارند. کیوی ایتالیایی با 268 هزار تن در سال، پرفروشترین کیوی در اروپا است و پس از آن کیوی یونانی (با 163 هزار تن) قرار دارد. فندق ایتالیا نیز با 38 هزار تن در سال و 318 میلیون یورو درآمد، این کشور را به بزرگترین صادرکننده این محصول در اتحادیه اروپا تبدیل نموده و پس از آن، هلند و آلمان قرار دارند. در خصوص مقصد صادرات میوه و سبزیجات ایتالیایی، آلمان با حدود یک چهارم کل صادرات، مقصد برتر بوده و کشورهای فرانسه، انگلستان و آمریکا در رتبههای بعدی قرار دارند.